Skip to content Skip to footer

Skapa webbplats och e-handel

Searchminds erbjuder professionell webbproduktion som hjälper er att nå era affärsmål. Tack vare vår långa erfarenhet av internetmarknadsföring kan vi erbjuda er ett helhetskoncept där vi hjälper er med allt från att skapa er webbplats till att marknadsföra den på sökmotorerna.

Webbplats

En professionellt byggd webbsida skapar nya affärsmöjligheter för ditt företag. Skillnaden mellan en halvdan, oproffsig och föråldrad webbsida byggd av din kompis jämfört med en modern webbsida byggd av ett team av webdesigners och programmerare är skillnaden mellan en besökare och en kund. När vi på Searchminds bygger webbsidor lägger vi stor vikt kring unik design med hög användarupplevelse och tydlig konvertering- och lönsamhetsfokus. Vårt mål är att se till att dina kunder inte lämnar din webbplats förrän de gjort någon form av beställning eller tagit kontakt med dig. Den ska vara så pass tilltalande att de känner sig trygga och motiverade att göra någon form av handling. 

                Referenscase från www.foretagsskoterskor.se

E-handel

En väl utformad e-handel skapar nya affärsmöjligheter. Det kan handla om standardlösningar eller skräddarsydda e-handelslösningar. Alla e-handelslösningar vi utvecklar har en genomtänkt och unik design med hög konverteringsfokus. En träffsäker, snygg och säljande E-handel är avgörande för er verksamhets försäljning och lönsamhet. Att få en kund att handla kräver inte bara att du har bra produkter och priser. Har du exempelvis en fysisk butik som ger ett dåligt intryck kommer kunden lämna butiken utan att köpa. På samma sätt fungerar en e-handel. För att motivera kunderna att handla krävs att e-handeln är tilltalande, enkel att navigera igenom och ger en trygg och säker känsla för kunden.

                 Referenscase från www.doftvaruhuset.se

Receptet på en professionell webbplats

Tilltalande design
Användarvänlig
Snabb laddningstid
Hög sökbarhet
Konverteringsfokus

Före

Vi gör en analys av just era behov av er webbplats samt vilka funktioner era kunder vill ha. Analysen ihop med en kravbeskrivning med antal undersidor, olika funktioner etc sätter mallarna för hur webbplatsen ska utformas.

Under

Under själva produktionen skapar vi en webbplats utifrån behovsanalysen ihop med era önskemål och fyller webbplatsen med ert önskade innehåll.

Efter

När webbplatsen är färdigproducerad kan vi bistå med drift av webbplats, uppdatering av innehåll men också förvaltning och marknadsföring av webbplatsen.

Få gratis offert på webbproduktion!

  • Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.