Skip to content Skip to footer

Månadsbudget

Hur mycket behöver ni ha i månadsbudget för att nå önskad målgrupp?

Marknadsföring på sociala medier

Vi på Searchminds effektiviserar din marknadsföring på sociala medier som Instagram och Facebook genom att rikta marknadsföringen och undvika onödig exponering med tillhörande kostnader. Att annonsera på Facebook och Instagram kan vara mycket effektivt för att få nya kunder och öka er försäljning. Det stora Facebook-användandet gör mediet otroligt kraftfullt och eftersom man har möjlighet att skräddarsy exakt för vilken målgrupp en annons ska visas för kan man pricka rätt och bara betala för annonsering riktat till dem som skulle kunna vara intresserade av er produkt eller tjänst. De potentiella kunderna man når via Facebook och Instagram har nödvändigtvis inte sökt aktivt efter det ni erbjuder men med hjälp av användardata vet man att annonserna ändå träffar rätt målgrupp. 

Foto & video-annonser

Förmedla ditt erbjudande klart och tydligt med visuella element riktade till din målgrupp och betala bara för effektiv exponering både på Instagram och Facebook. Välj mellan kortare filmer anpassade för flöden eller längre filmer som engagerar dina kunder längre stunder.

Stories-annonser

Annonsera i stories med helskärmsformat med interaktiva medel samt länka till din webbplats. Stories-annonser görs med fördel med rörligt material både på Instagram och Facebook.

Carousel-annonser

Visa flera bilder eller videor samtidigt med tillhörande länk genom carousel-annonsering på Facebook.

Messenger

Konversera med dina kunder med hjälp av interaktiva eller automatiserade funktioner via Facebooks chatt.

Räkna fram er månadskostnad!

Hur mycket behöver ni ha i budget varje månad för att nå lämplig målgrupp? Fyll i uppgifterna nedan så räknar vi ut det åt er!
  • Ange stad, län eller land.
  • Ange det ni vill prioritera att nå ut med
  • Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.