Skip to content Skip to footer

Receptet till ökad omsättning och lönsamhet

Ökade konverteringar

Att öka aktiviteten kan handla om att fler besökare ska göra ett köp, en bokning eller att ta kontakt i någon form. En ökad konverteringsgrad från 2% till 4% kan låta lite, men faktum är att det ökar er försäljning på internet med det dubbla. Vi har egna kundcase där försäljningen ökat med över 40 gånger!

Vi analyserar

Searchminds affärsutvecklare analyserar allt från er webbplats till er marknad på Internet. Vi analyserar marknaden och era konkurrenter för att ta fram skillnader och åtgärder för att fler kunder ska välja just er. I en konverteringsanalys sätter vi oss i besökarens situation och analyserar hela webbplatsen. Searchminds är opartiska. Som företag är man ofta ”hemmablind” och ser inte alltid ens egna brister eller möjligheter.

Omsättningen ökar

Med vår hjälp ökar ni er omsättning och får en lönsammare marknadsföring som ger resultat på kort sikt, men som också blir en framtida investering. Ni lär er hur ni ska påverka era kunder och hur ni ska undvika fallgropar i framtiden.

Uppföljning

Vi följer alltid upp våra målsättningar och utvärderar strategin. Fokus ligger på att sätta långsiktiga samt kortsiktiga mål som är mätbara och realistiska.

Få gratis rådgivning angående konverteringsstrategier!

  • Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.