Skip to content Skip to footer

SEO

Genom att optimera er hemsida mot utvalda sökord så ökar ni er närvaro hos kunder som söker efter era produkter på Google.

Google ads

Vi hjälper er att skapa kampanjer med den absolut träffsäkraste marknadsföringen på internet.

Sociala Medier

Genom att marknadsföra på sociala medier kan du rikta din reklam mot din tänkta målgrupp för en mer effektiv exponering.

Webbproduktion

Din webbplats är som ett skyltfönster på nätet. Det speglar företagets identitet och spelar stor roll i hur ert företag uppfattas.

Rykteshantering

Om du som privatperson eller företag har fått ett dåligt rykte på nätet av t.ex. besvikna kunder och illvilliga konkurrenter kan vi hjälpa dig att städa upp dessa tråkiga sökresultat.

Amazon

Även om Amazon inte kommit till Sverige än kan du som e-handlare ändå använda Amazon marketplace. Anpassar du dig inte till Amazon finns en stor risk att du missar flera kunder och marknadsandelar.

Länkstrategi

Konkurrensen och efterfrågan kring produkter och tjänster ökar på sökmotorerna för varje dag som går. Länkstrategier är avgörande för att man ska kunna konkurrera med sin webbplats i sökmotorernas resultat.

Konverteringsstrategi

Ökad konvertering ger en lönsammare marknadsföring och ökad omsättning. Meningen med en konverteringsstrategi är att öka aktiviteten hos alla besökare på er webbplats.

Frågor?

Vi på Searchminds hjälper dig med allt som är nödvändigt för att lyckas med marknadsföring på internet. Kontakta oss för att få reda på mer!