Skip to content Skip to footer

Vi söker Success Manager till vårt team

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Om tjänsten

Searchminds är just nu på en revolutionerande resa där vi bygger framtidens marknadsföring på Google, sociala medier samt inom E-handel för våra kunder. I din roll som Success Manager kommer du leda våra befintliga kunder i denna process. Vi värnar starkt om våra kundrelationer samt arbetar kvalitativt och långsiktigt. Du kommer bli en del av ett positivt och driftigt team där ditt fokus är att förvalta och utveckla våra kundrelationer.

Dina arbetsuppgifter

  • Analysera och förstå kundens behov utifrån deras situation, krav och önskemål.

  • Skapa erbjudanden genom att analysera kundens verksamhet och marknadsutveckling.

  • Professionellt bedriva kundmöten, numera framförallt via videokonferens.

  • Identifiera affärsmöjligheter och konvertera dessa till affärer genom att förklara och erbjuda lösningar som matchar kundens behov.

  • Driva en aktiv dialog med kunder och föra befintliga och nya affärer framåt.

  • Utveckla affärsplaner och marknadsföringsstrategier för att hjälpa kunden nå försäljningsmål och ökad lönsamhet.

Om dig

På Searchminds gillar vi människor med drivkraft, ambitioner och engagemang. Människor som hela tiden vill utvecklas och som gillar att ta egna initiativ och eget ansvar. Du som har mycket energi, eget driv och ansvarskänsla kommer att trivas mycket bra hos oss. I utbyte mot ditt engagemang erbjuds du bra ersättning, trevliga förmåner och stora möjligheter till utveckling. Eftersom du har ett eget kundansvar är det viktigt att du är strukturerad, ordningsam och trivs med att arbeta i team.

Utbildning/bakgrund

För att passa i rollen som Success Manager ser vi gärna att du har en universitetsutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi/marknadsföring eller liknande. Utbildning eller erfarenhet från Internetmarknadsföring är meriterande, men inget krav. Det är dina personliga egenskaper som är av störst vikt.

Om oss

Searchminds hjälper företag att skapa en framgångsrik webbnärvaro. Vi hjälper våra kunder att planera, genomföra och utveckla sin internetmarknadsföring på världens ledande digitala kanaler. Searchminds är ett personligt och entreprenörsdrivet företag. Här finns inga givna mallar, utan våra medarbetare får växa, utvecklas och göra det som de är riktigt bra på, på sitt sätt. Det som förenar oss är att vi alla brinner för att få människor och företag att lyckas genom att lösa problem och skapa möjligheter att utvecklas genom marknadsföring.

Vi sitter i ljusa och rymliga lokaler centralt på Kvarnholmen i Kalmar. Hos oss på Searchminds råder det trevlig och positiv stämning. Här lägger vi fokus på att du som anställd ska trivas och vilja stanna länge hos oss samtidigt som du är en del av en spännande expansion med bra karriärmöjligheter.

Ansökan

Din ansökan med personligt brev samt CV skickar du på e-post till: success@searchminds.se alternativt att du fyller i formuläret nedan.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten hör av dig till:

Jessica Andersson

Head of Success Management
ja@searchminds.se
073 – 464 53 53