Skip to content Skip to footer

Vi söker Social Media Manager till vårt team

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Är du engagerad, kreativ och driven? Är du en person som älskar att anta nya utmaningar och kreativt arbete? Då har du hittat rätt! Vi på Searchminds söker just nu ytterligare en Social Media Manager som vill vara en del av vårt positiva och energirika team. Hos oss får du vara med och påverka, utveckla och driva företaget framåt.

Om tjänsten

I rollen som Social Media Manager ansvarar du för hela processen inom sociala medier. Du kommer driva annonser framåt både grafiskt, men även uppbyggnaden av annonserna på de olika sociala plattformarna. Du sköter uppföljning av kampanjer och annonser samt ansvarar för att ta fram statistik och utvärdera utifrån uppsatt målsättning. Tillsammans med våra Success Managers kommer du att möta kunder via Teams, men ibland även via fysiska kundmöten. Denna roll innebär att ingen dag är den andra sig lik och om du älskar att utvecklas, jobba i högt tempo och ha kul på jobbet kommer du att stormtrivas hos oss!

Om dig

Vi söker dig som är driven, självgående och kan ha många bollar i luften. Du kan formulera dig väl i tal och skrift samt har ett öga för färg och form. Du som person gillar att jobba i ett team men har inga problem att ta ansvar för dina egna uppgifter och deadlines. Du har heller inga problem att jobba självständigt och ha en personlig kontakt med dina kunder.

Utbildning/bakgrund

  • Önskvärt är att du har en akademisk utbildning inom digital marknadsföring, alternativt att du har tidigare erfarenhet av att skapa grafiskt material. Vi lägger dock störst vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

  • Drivna, kreativa och glada kollegor som ständigt driver varandra och företaget framåt. 

  • En arbetsplats som värnar om allas välmående och är utformad för att alla ska trivas på jobbet.

  • Varierande och roliga arbetsuppgifter. 

  • Möjligheten att själv strukturera upp din dag. 

  •  

Om oss

Searchminds hjälper företag att skapa en framgångsrik webbnärvaro. Vi hjälper våra kunder att planera, genomföra och utveckla sin internetmarknadsföring på världens ledande digitala kanaler. Searchminds är ett personligt och entreprenörsdrivet företag. Här finns inga givna mallar, utan våra medarbetare får växa, utvecklas och göra det som de är riktigt bra på, på sitt sätt. Det som förenar oss är att vi alla brinner för att få människor och företag att lyckas genom att lösa problem och skapa möjligheter att utvecklas genom marknadsföring. 

Vi sitter i ljusa och rymliga lokaler centralt på Kvarnholmen i Kalmar. Hos oss på Searchminds råder det trevlig och positiv stämning. Här lägger vi fokus på att du som anställd ska trivas och vilja stanna länge hos oss samtidigt som du är en del av en spännande expansion med bra karriärmöjligheter.

Ansökan

Din ansökan med personligt brev samt CV skickar du på e-post till: success@searchminds.se alternativt att du fyller i formuläret nedan.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten hör av dig till:

Jessica Andersson

Head of Success Management
ja@searchminds.se
073 – 464 53 53