Skip to content Skip to footer

Vi söker SEO-specialist till vårt team i Kalmar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Är du intresserad av SEO och webbutveckling? Vill du vara med och utveckla där dina idéer och visioner får en stor plats i vår verksamhet? Då är du den rätta för oss! Searchminds fortsätter växa och vi är nu redo att satsa på ytterligare förstärkning på vår teknikavdelning.

I rollen som SEO-specialist kommer du arbeta med digital marknadsföring, främst sökmotoroptimering men även en del webbutveckling. Du kommer att få optimera kunders webbplatser för att öka den organiska trafiken. För att lyckas med SEO bör man ta ett holistiskt grepp på varje projekt. Genom analys kan man då se vilka förbättringsåtgärder som måste göras. Hur ser webbplatsens struktur och tekniska grund ut? Vilket innehåll finns i dagsläget och vad behöver skapas? Man bör även väga in kundens marknadsposition. Vilka är konkurrenterna, och vilken roll fyller kunden ifråga?

Vi söker därför dig som är redo att ta din karriär till nya höjder.

Om dig

Vi söker dig som är driven, kan hålla full fokus på arbetet. Du kan även formulera dig väl i tal och skrift och är bra på att analysera data och trender.

Vi utbildar även internt och strävar som team efter att hela tiden förbättra oss och ligga steget före.

För att lyckas i rollen som SEO-specialist på Searchminds krävs det att du är:

 • Driven
 • Kreativ
 • Engagerad
 • Målfokuserad

Du gillar att jobba i team men kan när det krävs jobba självständigt direkt mot kund. Du är ansvarstagande och drivs av att leverera hög kvalité på ditt arbete. Du gillar att jobba analytiskt och brinner för att skapa nya saker. Meriterande är om du har koll på WordPress sedan tidigare.

Vill du lära dig mycket om Sökmotoroptimering och spetsa din kompetens inom SEO och Webbproduktion så är detta rätt jobb för dig.

Din profil

 • Akademisk utbildning inom IT alternativt annan utbildning och arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.
 • God förståelse av teknik och tekniska aspekter

Vi ser gärna att du har övriga meriter

 • Erfarenhet av att arbeta i WordPress
 • Erfarenhet av SEO sen tidigare
 • Erfarenhet av kundhantering

Vi erbjuder

 • Drivna, engagerade och glada kollegor som brinner för digital marknadsföring
 • Stora utvecklingsmöjligheter
 • En säker och stöttande arbetsmiljö där vi värnar om allas välmående
 • Varierande och stimulerande arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att optimera våra kunders hemsidor och e-handelsplatser för bättre synlighet på sökmotorer som Google. Metodiken bakom SEO kommer du få lära dig intern hos oss.

Du genomför arbetet i riktlinje med våra interna rutiner. I arbetet ingår även rapportering och uppföljning av resultat. Vi har en väl inarbetad struktur för hur vi rapporterar till våra kunder och du kommer givetvis få den utbildning du behöver.

Om oss

Searchminds är ett digitalt marknadsföring företag som främst arbetar med sökmotoroptimering och webbutveckling. 

Vi hjälper kunder att planera, genomföra och bygga ut och utveckla deras internetmarknadsföring. Vi tror på ett nära samarbete med ett ömsesidigt engagemang. Vi har ett gemensamt mål att uppnå där ert resultat styr vår framgång.

Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som SEO-specialist, där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Ansök genom att fylla i formuläret nedan! Intervjuer sker löpande. Vi anställer när vi hittar rätt person.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten hör av dig till:

Jonathan Rehn

Teknisk Chef

jr@searchminds.se