Skip to content Skip to footer

Blivande specialist på Digital Marknadsföring

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Är du driven, strukturerad och målinriktad? Vi på Searchminds befinner oss i en stark tillväxtfas och söker just nu ytterligare en ambitiös Google Ads Manager för att stärka upp vårt team. Hos oss får du vara med på vår tillväxtresa och leda våra kunders digitala tillväxt framåt med hjälp av betald marknadsföring i Google Ads.

Om tjänsten

Vi har en kraftig efterfrågan på våra tjänster för digital annonsering på nätet. Vi behöver nu förstärka vår avdelning som arbetar med Google Ads för våra kunder och behöver hitta rätt person som passar hos oss och som vi kan göra till en riktig stjärna! Vi är införstådda med att du sannolikt inte har all kunskap eller erfarenhet inom detta område idag, men vi letar efter dig som vill lära dig och bli specialist på digital marknadsföring. Du kommer att genomgå en såväl teoretisk som praktisk internutbildning och utbildas inom verktygen, begreppen och strategierna som används inom digital marknadsföring. Du kommer givetvis få mycket stöd från dina erfarna kollegor. Successivt kommer du att börja ansvara för våra kunders annonsering och uppföljning av resultat. Arbetet är både strategiskt och operativt där det finns en drivkraft hos dig av att vilja skapa framgångsrika resultat för våra kunder.

Om dig

Du är en intelligent, analytisk och strategisk person som har ett skarpt öga för marknadsföring. Du har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i olika situationer, generera idéer och förmåga att driva igenom dessa. Du gillar att arbeta metodiskt, är självgående och uppskattar att ha många bollar i luften.

Observera att du för denna tjänst inte behöver vara insatt i de olika systemen och verktygen som används för annonsering i Google Ads, men du måste vara beredd att intensivt få lära dig dem. Önskvärt är att du har tidigare utbildning inom digital marknadsföring, e-commerce eller liknande.

I din roll som Google Ads Manager kommer du att arbeta med följande:

  • Planera, hantera och optimera kampanjer och annonser
  • Presentera relevant data, analys och insikter
  • Ha löpande kontakt med kunder och ansvara för uppföljning av resultat
  • Definiera strategi, fokusområde och prioriteringar
  • Identifiera tillväxtmöjligheter

Om oss

Searchminds hjälper företag att skapa en framgångsrik webbnärvaro. Vi hjälper våra kunder att planera, genomföra och utveckla sin internetmarknadsföring på världens ledande digitala kanaler. Searchminds är ett personligt och entreprenörsdrivet företag. Här finns inga givna mallar, utan våra medarbetare får växa, utvecklas och göra det som de är riktigt bra på, på sitt sätt. Det som förenar oss är att vi alla brinner för att få människor och företag att lyckas genom att lösa problem och skapa möjligheter att utvecklas genom marknadsföring.

Vi sitter i ljusa och rymliga lokaler centralt på Kvarnholmen i Kalmar. Hos oss på Searchminds råder det trevlig och positiv stämning. Här lägger vi fokus på att du som anställd ska trivas och vilja stanna länge hos oss samtidigt som du är en del av en spännande expansion med bra karriärmöjligheter.

Ansökan

Din ansökan med personligt brev samt CV skickar du på e-post till: success@searchminds.se alternativt att du fyller i formuläret nedan.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten hör av dig till:

Jessica Andersson

Head of Success Management
ja@searchminds.se
073 – 464 53 53