Skip to content Skip to footer

Att bli en del av vårt team innebär att bli del av den digitala utvecklingen. Vi står de kommande åren inför en hög tillväxt och expansion både inom våra egna digitala tjänster och avdelningar. 

Vår vision är att vara den bästa leverantören för våra kunder. Detta uppnås genom att hålla hög teknisk kompetens inom de tjänster vi erbjuder, och att vara besatt av kundernas positiva resultat och upplevelse. Om du delar vår vision kanske du är rätt kandidat för att bli en del av teamet!

Tjänster vi söker just nu

Säljare inom digital marknadsföring

Searchminds Group AB är ett modernt företag som hjälper sina kunder att skapa en framgångsrik onlinenärvaro. Vi specialiserar oss på onlinemarknadsföring, de tjänster du säljer har våra kunder behov av. Vi hjälper bl.a. företag att synas på Google, ökar kundtrafiken till deras webbsida, och gör kundens marknadsföring lönsam. Vårt team valt att utveckla specialistkompetens inom särskilda områden som gjort att vi blivit marknadsledande inom just de tjänster vi erbjuder våra kunder. Detta sätter dig som säljare i en bra position att kunna erbjuda bra kvalité och unik kompetens. I takt med att att Searchminds växer är vi redo att satsa på fler duktiga säljare som är redo att ta sin karriär till nya höjder.

Vem passar jobbet för?

Jobbet passar dig som är en toppsäljare, som klarar av ett högt tempo, full fokus på arbetet och som gillar att bli belönad för bra prestationer. Jobbet passar dig som vill lära sig mycket, att utvecklas som säljare och som vill ha möjligheten att tjäna mycket pengar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har höga ambitioner och stark drivkraft, kan anpassa dig till olika situationer och människor, är professionell och bra på att ta eget ansvar. Viktigt är att du är resultatinriktad, positiv och förtroendeingivande. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med försäljning med goda resultat. Har du tidigare arbetat inom b2b är detta också ett plus. Är du redo att prestera på topp, utveckla dig som säljare och tjäna pengar på riktigt?

Skicka CV samt personligt brev till aw@searchminds.se eller ring 076-1887785 vid eventuella frågor!

Spontanansökan

Vi söker ständigt efter nya talanger. Gör en spontanansökan för andra tjänster till me@searchminds.se