Fånga kunden med en attraktiv webbplats

Er hemsida är ert ansikte, eller skyltfönster på nätet. Hur vill ni att ert företag ska uppfattas på nätet?

Webbproduktion – en ny hemsida

Webbproduktion är egentligen bara ett finare sätt att säga ”bygga en hemsida”. Hur man bygger sin egna eller företagets hemsida kan vara viktigare än ni tror. Er hemsida är ert ansikte, eller skyltfönster på nätet. Hur vill ni att ert företag ska uppfattas på nätet?

Searchminds erbjuder professionell webbproduktion som hjälper er att nå era affärsmål. Tack vare vår långa erfarenhet av internetmarknadsföring kan vi erbjuda er ett helhetskoncept där vi hjälper er med allt från att skapa er webbplats till att marknadsföra den på sökmotorerna.

Vitsen med att ha en bra och väl genomarbetad webbplats är helt enkelt att fånga besökarnas intresse. Vad får besökarna ut av att besöka just er webbplats?

Varför ska du investera i en webbplats?

Svaret är ganska enkelt. Med en tilltalande och kvalitativ webbplats förmedlar man ett seriöst intryck som gör att man vinner besökarnas förtroende. Detsamma gäller i den fysiska världen. Visst känns det mer seriöst att gå in i en lokal som är avsedd för verksamheten än att kliva ner i en fuktig källarlokal? Har ni potential som inte förmedlas till besökarna i ert nuvarande ”skyltfönster”?

Varför välja oss?

Många webbplatser är skapade för en längre tid sedan och saknar därför vissa funktioner som har vuxit fram sedan dess. För bara några år sedan var det väldigt vanligt att bygga hemsidor i frames (ramar). Detta är en uppbyggnad som gör det väldigt svårt för sökmotorerna att läsa och förstå innehållet på webbplatsen. För att kunna hjälpa stora som små företag med en lyckad internetmarknadsföring har vi valt att erbjuda nya webbplatser till ett förmånligt pris.

Webbproduktionen utförs i WordPress som är en lätthanterlig och SEO-vänlig plattform. Den färdiga webbplatsen är med andra ord lätt att själv uppdatera och samtidigt lätt att optimera när den är klar. Med en genomtänkt struktur skapar vi en; tilltalande webbplats med specialdesignad layout, möjlighet till bloggfunktioner samt kopplingar till sociala medier som Facebook och Twitter.

Relaterade tjänster

Searchminds och Meteor PR utvecklar appar. Följ trenden och marknadsför dig med hjälp av appar i populära kanaler.
Läs mer

Ta del av vår kompetens och kunskap. Vare sig ni behöver hjälp med ny funktionalitet, textskrivning eller felsökning, kan vi hjälpa er.
Läs mer