Om Searchminds AB

Vill ni vara det självklara valet när man söker efter era produkter?


Det är vi som är hjärtat av Searchminds

Styrelseordförande
me@searchminds.se
tel: 0760 10 48 34

VD
dj@searchminds.se
tel: 0760 37 78 73

Ansvarig Teknikgruppen
hb@searchminds.se
Tel 0763 49 50 92SEO hos Searchminds AB

Ert resultat är vår framgång

Searchminds tror på ett nära samarbete med ett ömsesidigt engagemang. Vi har trots allt ett gemensamt mål att uppnå där ert resultat styr vår framgång.

För att vi ska uppnå bästa resultat måste vi intressera oss och bry oss om er verksamhet. Genom god förståelse och en genomarbetad strategi kan Searchminds öka er försäljning. Vi hjälper er att hitta rätt målgrupp och kostnadseffektivisera er marknadsföring på internet.

Starka relationer är något som inte byggs över en natt, men redan första dagen arbetar vi för att få ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete. Vi förstår er verksamhet och tillsammans kan vi utveckla den ytterligare.

Ett urval av våra nöjda kunder

Rekpol Fönster - PVC Fönster
Bildelar från bytdel.se
Pool till marknadens bästa pris
Cadabra design krukor
Hälsovästen mot ont i ryggen och bättre hållning
Afrikaresor - safari i Tanzania

Vi hjälper ert företag att växa

Vi är ett företag som anstränger oss extra mycket i vårt arbete för att ert företag ska kunna sälja mer.

Internetmarknadsföring är idag för många företag en extremt viktig kanal och som dessutom ger en oslagbart snabb respons. När ni anlitar oss för att sköta någon del av er internetmarknadsföring gör vi alltid en analys av er nuvarande situation. Vi letar efter nya sätt att utveckla era metoder vad det gäller marknadsföring. Allt för att ni ska växa och ta marknadsandelar inom ert område.

Med vår erfarenhet av webben har vi nyckeln till att utveckla er internetmarknadsföring. Genom att identifiera era styrkor och arbeta bort eventuella svagheter, ger vi er bästa möjliga förutsättningar att lyckas.

Internetmarknadsföring och SEO

Vi värdesätter er tid mycket högt

På Searchminds finns ingen telefonkö. Som kund får ni alltid stå i rampljuset och svar fås direkt via er kontaktperson. Med stora resurser kan vi snabbt hantera ert projekt och alltid leverera utan avkall på hög kvalitet.

Våra kunder slipper vänta. Alla på Searchminds arbetar målmedvetet och effektivt för att alltid fullfölja och återkoppla snabbt. Korta kötider uppnås genom att tilldela våra kunder stora resurser för att fullfölja uppdragen snabbt.

Ert projekt hanteras alltid av ett dedikerat team som innefattar affärsutvecklare, webbprogrammerare och interaktionsdesigners. Om en fråga skulle dyka upp kan ni kontakta berörd person direkt via e-post, telefon eller varför inte göra ett besök? Som kund är ni alltid hjärtligt välkommen att besöka oss och se hur vi arbetar.

Med vår serviceinriktade personalstyrka räknar vi med att komma längre än våra konkurrenter. Er kontaktperson är alltid hängiven och lägger sitt personliga engagemang för att vi tillsammans ska lyckas. Det är en viktig ingrediens i vårt recept till framgång.