Länkstrategier ger mervärde

Konkurrensen och efterfrågan kring produkter och tjänster ökar på sökmotorerna för varje dag som går.

Länkstrategier

Fler och fler företag satsar på att förbättra sin synlighet och öka sin trafik till webbplatsen, just för att finnas tillgängliga för den ökade efterfrågan. Detta göra att kraven på alla webbplatser hela tiden ökar. Att sökmotoroptimera en webbplats (on-page optimering) är egentligen bara en förutsättning för att webbplatsen ska vara relevant mot de sökbegrepp den ska synas på samt att sökmotorerna ska kunna förstå innehållet.

Genom att skapa externa länkstrategier som man kopplar till webbplatsen, fungerar dessa som röster till er webbplats. Rösterna ser sökmotorerna som en bekräftelse för att just er webbsida är den mest relevanta och kvalitativa webbplatsen. Länkstrategier är därför helt avgörande för att man ska kunna konkurrera med sin webbplats i sökmotorernas sökresultat.

Searchminds högkvalitativa länkstrategier skapas unikt för varje kund genom sociala medier, bloggmedier och microwebbplatser (mindre webbplatser). Kombinationen av dessa och det relevanta innehållet vi skapar på dem gör att er webbplats får en snabb indexering och det bästa resultatet.

I denna tjänsten ingår:

Sökordsanalys för att säkerhetsställa sökbegreppens relevans och trafikvolym.
Implementering av Google Analytcs för utvärdering och lättare analys samt eventuell justering av våra länkstrategier.

I de större lösningarna (för hårt konkurrensutsatta sökbegrepp) skapar vi kvalitativa microwebbplatser som ger relevant länkkraft till er webbplats.
Kontinuerlig uppdatering av länkstrategierna samt skapande av nya länksidor under hela avtalstiden.

Vi skapar vi kraftfulla länkar som kopplas till er webbplats för att öka relevansen mot de sökbegrepp som ni önskar synlighet på.
Månadsvis rapportering med utdrag ur Google Analytics.

Uppföljning, utvärdering och support genom dedikerad affärsutvecklare.
Searchminds arbete görs helt i enlighet med sökmotorernas riktlinjer.

Relaterade tjänster

Öka din synlighet på webben med sökmotoroptimering (SEO).
Läs mer

Vi hjälper er att skapa kampanjer med den absolut träffsäkraste marknadsföringen på internet.
Läs mer