Komplett lösning för maximal lönsamhet

Internetmarknadsföring är mer än bara bra positioner på Google. Genom att ta fram en skräddarsydd handlingsplan för din webbplats kan vi hjälpa er att nå nya höjder.

Analys & handlingsplan

I vår handlingsplan analyserar vi alla delar som behövs för en lyckad internetmarknadsföring. Vi gör en komplett analys av er sida och kommer med konkreta förslag för att förbättra användarupplevelsen. Ofta blir man ”hemmablind” på sin egen webbplats och ser inte det som besökare kan uppfatta som besvärligt och krångligt. Idag handlar mycket om att snabbt stimulera besökare och ge dem enkla och snabba vägar för att nå sina mål. I vår handlingsplan får ni förslag på hur ni kan göra vägen från första besöket till ett genomfört köp mycket kortare.

Vi identifierar er målgrupp och hur ni på bästa sätt ska nå ut till den. Sedan genom att sammanställa vilka resurser ni idag lägger på internetmarknadsföring kan vi kostnadseffektivisera den. Idag finns det flera olika sätt att marknadsföra sig på som Facebook, sökmotorer, annonsering och mycket mer. Den bästa lösningen är oftast en kombination av dessa alternativ för att attrahera en bred skara besökare. Vi på Searchminds vet hur ni bäst ska nå ut till dessa.

Relaterade tjänster

Målomvandling

Med målomvandlingen i Google Analytics kan ni enkelt se exakt vad ni får ut av er webbplats.
Läs mer

Konverteringsstrategi

Ökad konvertering ger en lönsammare marknadsföring och ökad omsättning. Meningen med en konverteringsstrategi är att öka aktiviteten hos alla besökare på er webbplats.
Läs mer

Google Analytics

Har ni någonsin funderat på hur bra er webbplats fungerar? Får ni kunder genom internet, varför inte fler kontaktar er eller gör ett köp på er webbplats?
Läs mer